donderdag 3 augustus 2017

De zoons en kleinzoons van Jan Groenewege van der Weijde te Lekkerkerk (2)

Zoon Gabriel van Jan  Groenewegen van der Weijden en Gloria van Wijnen trouwt op 10 oktober 1874 te Krimpen aan den IJssel als Gabriel van der Weijden met Dirkje Broere:


Zes van hun zoons trouwen, maar niet allemaal met dezelfde achternaam. Zoons Jan, Arie en Gerrit trouwen met de achternaam van der Weijden. Zoon Johannes trouwt op 16 november 1904 te Rotterdam als Johannes Groenewegen van der Weijden met Fine Kuijper:


Zoon Leendert trouwt op 11 oktober 1905 te Rotterdam als Leendert Groenewegen van der Weiden met Aagje Rook:


Zoon Gabriel trouwt op 3 juni 1915 te Overschie als Gabriel Groenewegen van der Weijden met Swananda Maria Houtert.


De vader van deze zoons overlijdt op 31 maart 1934 te Rotterdam als Gabriel Groenewegen van der Weijden:


Zoon Leendert van Jan Groenewegen van der Weiden en Gloria van Wijnen trouwt op 27 december 1884 te Lekkerkerk als Leendert Groenewegen van der Weiden met Kornelia Katalina Wagenaar:



Uit dit huwelijk zijn vier zoons bekend, Goris, Jan, Cornelis Adrianus en Gerrit, die allen trouwen met de achternaam Groenewegen van der Weiden.

3 opmerkingen:

  1. Jacoba Groenewegen van der Weijden 1880-1973 was mijn overgrootmoeder en haar zoon Jacobus van der Weijden was mijn Opa. Ik ben op zoek naar de zus van mijn Opoe Jacoba Groenewegen van der Weijden die in 1948 in de van Heurnstraat 97 te Voorburg woonde en daar heeft mijn moeder mij gebaard kunt u mij helpen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry maar de zus van mijn Opoe waar ik geboren ben was Jannigje Groenewegen van der Weijden en woonde samen met ?? in de Heurnstraat 97 te Voorburg op 10-01-1948 zij was gescheiden van Adrianus Bruinstroop. Heeft u aanvulling voor me laat dit dan aub weten.

    BeantwoordenVerwijderen